شهادت رییس جمهور و هیات همراه در سانحه هوایی بالگرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پی سانحه هوایی بالگرد حامل رییس جمهور و هیات همراه در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی که به دلیل شرایط بد جوی به وقوع پیوست و منجر به شهادت جمعی از خدمت گزاران مخلص و صدیق نظام جمهوری اسلامی ایران شد، هیئت رئیسه دانشگاه، پیام تسلیت مشترکی صادر کردند.
مِنَ المُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
متن این پیام بدین شرح می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
در سالروز میلاد مسعود حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام روح بلند خادم ملت ایران، خادم الرضا حضرت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور مردمی و محبوب آسمانی شد.
رئیس جمهور پرتلاش و خستگی ناپذیر مردم ایران که در راه اعتلا و پیشرفت کشور جز خدمت به مردم بزرگ ایران سر از پا نمی شناخت، بر سر عهد خود ایستاد و جان خود را فدای ملت کرد.
با نهایت تأسف و تأثر، خبر شهادت مظلومانه رئیس جمهور مردمی و انقلابی ایران، جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی، قلب همه ما را به درد آورد. ایشان که عمر شریف خود را وقف خدمت به مردم و انقلاب اسلامی کرده بود، همواره با تلاش های بی وقفه خود در جهت پیشرفت کشور و دفاع از ارزش های انقلاب، منبع الهام و افتخار برای ملت ایران بودند.
شهادت این شخصیت بزرگ و فداکار، ضایعه ای جبران ناپذیر برای کشور عزیزمان است. ایشان با اخلاص و ایثار، همواره در مسیر عدالت و تعالی ایران اسلامی گام برداشتند و نام و یادشان همیشه در دل های ما جاودانه خواهد ماند.
هیئت رئیسه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل این مصیبت عظیم را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده معزز ایشان و ملت شریف و قدرشناس ایران تسلیت عرض می نماید و از خداوند متعال برای روح بلند و ملکوتی ایشان علو درجات و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت داریم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
هیئت رئیسه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل