بیانیه هیات رئیسه و  پایگاه های بسیج دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پی شهادت دبیرکل حزب الله لبنان

بیانیه هیات رئیسه و پایگاه های بسیج دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پی شهادت دبیرکل حزب الله لبنان

07 مهر 1403

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیات رئیسه و پایگاه های بسیج دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور پیامی، شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان مقاومت و همچنین سردار نیلفروشان معاون عملیات سپاه پاسداران را تسلیت گفتند.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"ولَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ"
و مپندارید کسانی که در راه خدا شهید شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می گیرند.

سرور مقاومت، عبد صالح، رهبری شجاع، دلاور، مومنی حکیم، بصیر و با اخلاص جناب سید حسن نصراله دبیر کل حزب الله لبنان به خیل شهدای بزرگ و جاویدالاثر خود پیوست.

بی شک ملتی که رهبرانش شهید باشند، ملتی شکست ناپذیر است، فراموش نمی کنیم که 8 سال پس از شهادت آقای عباس الموسوی (دبیر کل سابق حزب الله) ارتش اسرائیل شکست خورد و به طور کامل از لبنان عقب نشینی کرد.

ما به یقین می دانیم که این جنایت و تمامی جنایت های اشغالگر و ترورها، تنها عزم و اراده مقاومت درلبنان و فلسطین را برای ادامه راه شهدا و وفاداری به فداکاری های آنان، قوی تر و پایدارتر خواهد کرد و آنان را در راه مقاومت و پایداری تا پیروزی و اخراج اشغالگر مصمم تر خواهد ساخت.

هیات رئیسه و پایگاه های بسیج دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل این تجاوز وحشیانه صهیونیستی و هدف قراردادن ساختمان های مسکونی در حاره حریک در ضاحیه جنوبی بیروت و به شهادت رساندن مردم بی گناه و دبیر کل حزب الله لبنان و همچنین سردار نیلفروشان معاون عملیات سپاه پاسداران را به شدت محکوم می کند و این اقدام را عملی تروریستی و بزدلانه و جنایتی فجیع می داند.

در پایان، عروج اسطوره مقاومت و مجاهد خستگی‌ناپذیر، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان مقاومت را به ساحت مقدس صاحب الزمان (عج)، ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای(مدّ ظله العالی)، جهان اسلام، جبهه مقاومت، ملّت شریف ایران و لبنان تسلیت عرض نموده و از خداوند سبحان برای ایشان مغفرت و علو درجات مسئلت می‌نماییم.

هیات رئیسه دانشگاه

پایگاه شهید حاجی زاده بسیج اساتید