08 مهر 1403
تودیع و معارفه رییس دانشکده گیاهان دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تکریم دکتر محمود کیانی رئیس پیشین دانشکده گیاهان دارویی و معارفه دکتر سید علی رضوی رئیس جدید این دانشکده با حضور اعضای شورای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد.

در این آیین مراسم که امروز 8 مهر ماه 1403 در سالن جلسات حاج قاسم سلیمانی سازمان مرکزی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ترتیب یافت؛ دکتر کیانی، ضمن قدردانی از حسن اعتماد ریاست دانشگاه برای ابلاغ این سمت و همکاری اعضای این دانشکده در طول تصدی، به معرفی مختصری دانشکده‌ و ارائه‌ی گزارشی از دوران مدیریت خود پرداخت.

در ادامه دکتر رضوی، رئیس جدید این دانشکده نیز ضمن قدردانی از رییس پیشین این دانشکده و اعضای هیأت‌رئیسه دانشگاه، به بیان برخی از برنامه‌های پیش رو پرداخت.

وی اظهار داشت: در بحث مدیریت دانشکده، بنده قائم به مشارکت و مشورت عمومی و جمعی و درعین حال نقدپذیری هستم و دست یاری به سوی همه‌ی همکاران خود دراز می‌کنم.

دکتر رضوی ازجمله برنامه‌های مدنظر را تکریم دانشجو و حفظ کرامت دانشگاهیان، تلاش درجهت توسعه‌ی امکانات و فضای آموزشی و پژوهشی دانشکده بیان کرد.

در انتهای مراسم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با اهدای لوح سپاس از زحمات دکتر محمود کیانی تقدیر نمودند و برای ریاست جدید  دانشکده دکتر سید علی رضوی آرزو موفقیت کرد.