به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به اهمیت تعامل دانشگاه و بخش خصوصی در توسعه زیرساختهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با مهندس علی صالحی کارآفرین برتر و حامی علم و فرهنگ در پردیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با یکدیگر دیدار داشتند.
دکتر حاجی زاده، ضمن قدردانی از حضور مهندس صالحی کارآفرین برتر و حامی علم و فرهنگ در دانشگاه، بر نقش بیبدیل خیرین در توسعه زیرساختهای دانشگاهی و ارتقای کیفیت آموزش اشاره نمودند و بیان کردند: با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمینههای مختلف پژوهشی با حضور اساتید جوان و مجرب، دانشجویان خلاق و پرتلاش، بر لزوم همکاری هرچه بیشتر دانشگاه با بخش خصوصی و خیرین برای تبدیل ایدههای نوآورانه به محصولات تجاری تأکید کردند.
دکتر حاجیزاده در ادامه به تشریح نیازهای دانشگاه در زمینههای مختلف از جمله توسعه آزمایشگاهها، تجهیز کتابخانه، حمایت از پژوهشهای دانشجویان و اساتید و احداث ساختمانهای جدید و همچنین چشمانداز توسعه این دانشگاه پرداخت.
مهندس صالحی نیز با ابراز خرسندی از این دیدار، بر آمادگی خود و دیگر خیرین برای حمایت از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اعلام آمادگی کردند و اظهار داشتند: که توسعه آموزش عالی و ارتقای سطح علمی جامعه از مهمترین اولویتهای ایشان است. ایشان ضمن قدردانی از تلاشهای دکتر حاجی زاده مقدم و سایر اعضا دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمینه آموزش و پژوهش، بر اهمیت ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای جوانان و حمایت از طرح های پژوهشی کاربردی مساله محور تاکید کردند.
مهندس صالحی در ادامه بر لزوم ایجاد ارتباط مستمر بین دانشگاه و خیرین برای شناسایی دقیق نیازهای دانشگاه و برنامهریزی برای رفع آنها تأکید کرده و خاطر نشان کردند: سرمایهگذاری در آموزش و پژوهش، بهترین سرمایهگذاری برای آینده کشور است و خیرین میتوانند با حمایت از دانشگاهها، سهم مهمی در پیشرفت کشور ایفا کنند.
مهندس صالحی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خیر نیک اندیش دانشگاه حاجیه زهرا تقضلی، براهمیت کمکهای خیرین در توسعه دانشگاهها تاکید داشتند و اظهار داشتند: در دنیای امروز، دانشگاهها به عنوان موتور محرک پیشرفت و توسعه جوامع شناخته میشوند و نقش بسزایی در تولید علم، فناوری و تربیت نیروی انسانی متخصص ایفا میکنند. با این حال، بسیاری از دانشگاهها با محدودیتهای مالی مواجه هستند که مانع از تحقق اهداف بلندمدت آنها میشود. در چنین شرایطی، حمایت خیرین میتواند نقش تعیینکنندهای در رفع این محدودیتها و تسریع روند توسعه دانشگاهها داشته باشد.
در کشور ما نیز، خیرین بسیاری وجود دارند که با نیت خیر و علاقه به پیشرفت کشور، مایل به کمک به دانشگاهها هستند. جذب و هدایت این ظرفیت عظیم، نیازمند برنامهریزی دقیق و ایجاد سازوکارهای مناسب است.
همچنین در پایان این دیدار مهندس صالحی به رسم یادگار کتاب موجی از خزر(سرگذشت یک مهاجر از ایران تا آمریکا) که اثر این کارآفرین برتر می باشد را به دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تقدیم کرد.
روابط عمومی دانشگاه