موافقت شورای گسترش با پذیرش 6 رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

27 خرداد 1403
2069
آموزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در 6 رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد از مهرماه سال 1403 در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل موافقت نمود.
دکتر مجتبی رنجبر، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در تشریح این خبر گفت: امسال با موافقت شورای گسترش آموزش عالی شش رشته گرایش کارشناسی ارشد به رشته های تحصیلات تکمیلی دانشگاه اضافه گردید که شامل رشته ژنتیک به عنوان تنها دانشگاه در استان مازندران و دومین دانشگاه در منطقه دو کشور، رشته زیست فناوری به عنوان سومین دانشگاه در کشور، رشته مهندسی شیمی- نانو فناوری به عنوان تنها دانشکده در منطقه 2 کشور، رشته نانو زیست فناوری تنها دانشکده در منطقه 2 کشور و هشتمین دانشگاه در کشور، رشته باکتری شناسی دامپزشکی به عنوان تنها دانشکده دامپزشکی در منظقه دو کشور، رشته فناوری سلول های بنیادی و باسازی بافت به عنوان سومین دانشگاه در کشور می باشد.
با اعلام اینکه از مهرماه سال جاری دانشجویان می توانند در این رشته ها تحصیل نمایند، گفت: ‏ایجاد رشته های مذکور با توجه به سیاست های کلان توسعه رشته ها صورت گرفته است و از آنجایی که تحصیل در این رشته ها در سطح دانشگاه های منطقه مقدور نبود؛ تاسیس این مقطع نحصیلات تکمیلی هم مزیت و فرصتی برای تحصیل دانشجویان و هم زمینه ای برای توسعه علمی منطقه مورد نیاز خواهد بود.
دکتر رنجبر ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اظهار امیدواری نمود با اهتمام جمعی و توسعه مقاطع تحصیلات تکمیلی شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی و آموزشی و رشد شاخص های پژوهشی دانشگاه در رشته های مذکور باشیم.