همایش بزرگ بیعت، بصیرت و خدمت کارمندان بسیجی ادارات شهرستان های مرکزی استان مازندران

23 خرداد 1403

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همایش بزرگ کارمندان بسیجی استان مازندران با عنوان بیعت، بصیرت و خدمت و با موضوع مشارکت پرشور در انتخابات، با حضور جناب سرهنگ جعفری مسئول سیاسی دفتر نمایندگی سپاه کربلا، جناب سرهنگ مجیدرضا شعبانی فرمانده سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلا، جناب سرهنگ طاهر فرمانده بسیج ادارات شهرستان بابل و مدیران، روسا و فرماندهان پایگاه های بسیج ادارات شهرستان های مرکزی استان مازندران در سالن آمفی تئاتر زنده یاد نوشیروانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
دکتر بهرام عزیزالله گنجی رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این همایش با عرض خیرمقدم، شهادت آیت الله رئیسی را تسلیت گفت و اظهار داشت: این شهید بزرگوار، مردمی، خستگی ناپذیر، متواضع، مدیر و پیگیر امور مردم بود و کار را از زیربنا شروع کرد. از مشکلات مهم کشور که در فرمایشات مقام معظم رهبری بر حل آن تاکید شده است؛ مشکلات اقتصادی و معیشتی است؛ اما مشکلات اقتصادی با کار روبنایی حل نمی شود. زیرساخت ها باید درست شود، کارهای زیربنایی وقت گیر است. شهید رئیسی از ابتدای مسئولیتش کارهای زیربنایی را شروع کرد و الان داشت به نتیجه می رسید که این واقعه ناگوار اتفاق افتاد که امیدواریم راهشان پررهرو باد.
دکتر عزیزالله گنجی به موضوع مهم و سرنوشت ساز انتخابات اشاره کرد و گفت: باید رئیس جمهوری را انتخاب کنیم که بر مبنای سجایا، کردار، گفتار و روحیه جهادی رئیس جمهور شهید قدم بردارد در راستای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی حرکت کند. این انتخاب مهم، هوشمندی و بصیرت مردم را می طلبد.
دکتر عزیزالله گنجی ضمن اشاره به پاره ای از اقدامات مهم شهید رییسی، به افتخارات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اشاره کرد و گفت: این دانشگاه همچون نگینی در نظام آموزش عالی کشور و همچنین در سطح بین المللی می درخشد، این دانشگاه با صنایع بزرگ استان و کشور ارتباط تنگاتنگ دارد و در راستای مهارت آموزی دانشجویان و تربیت نیروهای متعهد و متخصص تلاش می کند تا دانش آموختگان بعد از فارغ التحصیلی کارآفرینان جامعه داشته باشند و دغدغه اشتغال نداشته باشند.
شایان به ذکر است که اعضا بسیج اداری پایگاه شهید حججی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در این همایش حضور داشتند.