پیام تسلیت دکتر حاجی زاده مقدم در پی شهادت سیدحسن نصرالله و سردار نیلفروشان

07 مهر 1403
پیام تسلیت دکتر حاجی زاده مقدم در پی شهادت سیدحسن نصرالله و سردار نیلفروشان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور پیامی، شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، سردار سید عباس نیلفروشان معاون فقید عملیات سپاه پاسداران و جمعی از فرماندهان مقاومت در پی حملات گسترده رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه بیروت لبنان را تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح می‌باشد:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

رژیم صهیونیستی که در طول دوران 75 ساله اشغال گری خود، انواع جنایات را بر مردم فلسطین روا داشته است، نشان داد که در مواجهه خود با مردم فلسطین و دیگر ازادی خواهان جهان به هیچ یک از قواعد حقوق بین الملل پایبند نیست و در اعمال خشونت نسبت به آنها هیچ حد و مرزی نمی شناسد، به طوری که این رژیم در کنار حمله به امکان نظامی و کشتار زنان، کودکان و مردم بی گناه، ترور فرماندهان گروه های مقاومت فلسطینی و لبنانی را در دستور کار خود قرار داده است.

حزب الله لبنان که به رهبری سید حسن نصرالله در طول سال های اخیر در برابر جنایات و تجاوزات اسرائیل به لبنان و فلسطین ایستادگی کرد و توانست پیروزی هایی در این ایستادگی ها به دست آورد، در جریان 7 اکتبر و در دفاع از مردم فلسطین در برابر جنایات رژیم صهیونیستی وارد عمل شد و بخشی از توان نظامی رژیم صهیونیستی را از نوار غزه کاهش داده و به سمت مرزهای شمالی فلسطین اشغالی معطوف کرد.

سرانجام سید حسن نصر الله و دیگر فرماندهان مقاومت حزب الله لبنان بعد از سالها مجاهدت در دفاع از مردم لبنان و فلسطین، با حمله جنگنده های رزیم صهیونیستی به چند ساختمان در ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسیدند.

دانشگاهیان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به نیابت از جامعه دانشگاهی کشور و مردم ولایی شهرستان آمل این جنایت اخیر رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و اعلام می دارد که خط جهاد و مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت، ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی، کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

در پایان، اینجانب عروج اسطوره مقاومت و مجاهد خستگی‌ناپذیر، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان، سردار سید عباس نیلفروشان معاون فقید عملیات سپاه پاسداران به همراه جمعی از فرماندهان ارشد جبهه مقاومت را به ساحت مقدس صاحب الزمان (عج)، ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای (مدّ ظله العالی)، جهان اسلام، جبهه مقاومت و ملت شریف ایران و لبنان تسلیت عرض نموده و از خداوند سبحان برای ایشان مغفرت و علو درجات مسئلت می‌نمایم.

اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه