پیام رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد

13 خرداد 1403

روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی ضمن گرامی داشت قیام 15 خرداد، سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) را به عموم مسلمین و رهروان ایشان تسلیت گفت.
متن پیام رییس دانشگاه به شرح زیر است؛
بسمه تعالی
سی و پنجمین سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین 15 خرداد 1342 را به عموم مردم شریف ایران و جامعه دانشگاهی، تسلیت و تعزیت عرض می­کنم.
بی­ تردید فقدان آن عبد صالح خدا برای ملت قدرشناس ایران همواره ضایعه­ ای جبران ناپذیر خواهد بود.
امام خمینی(ره) با سلوک علمـی و عملی خویش به ما قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشید؛ جفاها دید اما با ثبات قدم، روشنگری و تبیین راه درست و نادرست، گام در راه امام آزادگان ابا عبدالله الحسین (ع) گذاشت تا رهروانش نه با اکراه بلکه با اختیار،مسیر فردوس برین گیرند.
دانشگاه نیز از منظر معمار کبیر انقلاب، مبدأ هر گونه تغییر و تحول در جامعه است. امید می ­رود دانشگاهیان عزیز در سایه خودباوری و پشتکار، روشنگری و بیان حقایق منشأ خیر و برکت فراوان باشند و در راه معرفی و ترویج اندیشه­ های متعالی، اهداف و زوایای زندگی پربرکت آن بزرگوار به نسل حاضر و آینده گام بر دارند. از سوی دیگر، پانزدهم خرداد نیز یادآور پایمردی­ ها و دلاوری­ های آزاد مردانی است که با نثار خون خویش نقطه عطفی در مبارزات مردم ایران علیه نظام ستم­شاهی به وجود آوردند .به روان پاک شهیدان راه آزادی و انقلاب درود می­فرستیم.
اینجانب، سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین 15 خرداد 1342 را به ملّت شریف ایران اسلامی به ویژه مردم انقلابی و ولایتمدار استان مازندران و بالاخص جامعه دانشگاهی کشور تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه